Siden er under utvikling

Velkommen til oss

Alle har noe å gi og alle trenger en hånd. Vi brenner for at mennesker skal møtes og berike hverandre. Å bidra for andre gjennom frivillig innsats skaper ny mening i livet.

Aktiviteter

Foreløpig undersøker vi behovet og interessen for et tilbud for ungdomsskoleelever etter skoletid. Vi vil samarbeide med andre frivillige lag og foreninger i Siljan kommune og jobbe for et varmere nærmiljø.

Bli frivillig

Vi trenger deg som frivillig og alle kan bidra med noe. Si fra her hvis du vil være frivillig, så tar vi kontakt og finner sammen med deg noe du har lyst til å være med på.

Om oss

Siljan Nærmiljøsenter er en varm og inkluderende møteplass for alle i alle aldre i nærmiljøet vårt. Her kan du komme alene, eller sammen med venner og kjente for å ta en hyggelig prat over en kopp kaffe/te, spise en vaffel eller noe annet godt vi serverer. Dette er gratis. Her kan du også lese avisen og få oversikt over hva som skjer i Siljan i tiden framover. Vi holder til på sentrumsbygget ved Spar Siljan, Sentrumsveien 44. Dette er lokalene til Gamle Lensmann. Vi holder åpent hver tirsdag fra kl. 11-15. Hjertelig velkommen! Ta kontakt eller kom innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg og hva du kan gjøre for andre.

Hva skjer

Dato Kl. Tittel Sted
Ingen kommende hendelser

Nyheter

2020 © Siljan Nærmiljøsenter